Famous City!

Famous City!

Iedereen in Indonesië kent Yogyakarta! Studenten vanuit de gehele archipel komen naar ‘Jogja’ om daar te gaan studeren. De stad is niet alleen in trek bij de studenten, ook steeds meer toeristen weten Yogyakarta inmiddels te vinden. De stad is ook een ideale uitvalbasis om de wereldberoemde tempels (Borobudur & Prambanan)
te bezoeken. Beide tempels liggen binnen een uur rijden van de internationale luchthaven Adisucipto.

Amazing nightlife!

Amazing nightlife!

De laatste jaren heeft het nachtleven in Yogyakarta een grote sprong gemaakt. Door de aanwezigheid van veel lokale en internationale studenten is er inmiddels genoeg te beleven in de late uurtjes. Verschillende studentenkroegen en discotheken hebben inmiddels de deuren geopend en zorgen er voor dat er genoeg te beleven is. Taphouse Beer Garden is bijvoorbeeld een leuke en gezellige bar waar veel studenten samenkomen. .

Incredible scenery!

Incredible scenery!

Ontdek de indrukwekkende natuur rondom Yogyakarta! Met de actieve Merapi Vulkaan net buiten de stad, prachtige watervallen, indrukwekkende tempels en schitterende vergezichten heeft Yogyakarta eigenlijk meer te bieden dan het toeristische en bekende Bali. Daar komt nog bij dat veel hotspots rondom Yogyakarta nog niet zijn ontdekt door de meeste toeristen waardoor de belevenis nog leuker is.

Local sportclubs!

Local sportclubs!

Er zijn verschillende sportclubs in Yogyakarta! Zo is het mogelijk om je aan te sluiten bij verschillende universiteit gerelateerde verenigingen. Daarnaast heeft Yogyakarta 2 professionele voetbalverenigingen en een bezoek aan bijvoorbeeld PSS Sleman is een unieke ervaring! Het stadion ligt op slechts 15 minuten van de populaire Malioboro straat.

Challenging Internships!

Challenging Internships!

Niet geheel onbelangrijk; wij zorgen voor uitdagende en passende stageplekken! Dus zoek jij een uitdagende stage in Yogyakarta? Neem dan snel contact met ons op. Als jouw ideale stageplek er nou niet tussen staat, neem dan even contact met ons op, zodat wij gericht voor jou opzoek kunnen gaan. Uiteraard bieden wij in Yogyakarta verder dezelfde service als in Bali.

Safe environment!

Safe environment!

Doordat het grootste gedeelte van de inwoners student is heeft Yogyakarta nauwelijks te maken met criminaliteit. Ook heeft de stad goede westerse restaurants en betrouwbare ziekenhuizen. Onze coördinator is ook 24/7 bereikbaar in Yogyakarta en staat waar nodig direct voor je klaar. Mocht je vragen hebben omtrent de veiligheid en/of welke inentingen je nodig hebt neem dan even contact met ons op.